Shows

Show & scenehypnose kan udføres i flere varianter.

Det vigtigste for os er et lave et sobert, underholdende og overraskende show, hvor alle får slået sig på lårene af grin, og får et indblik i showhypnosens fantastiske verden.

Showhypnose og Scenehypnose er i virkeligheden et show hvor det er publikum der er stjernerne.

Der vil være en kort intro til alle, hvor hele publikum testes for modtagelighed overfor hypnose.

Derefter begynder det egentlige show, hvor “de udvalgte” kommer igennem flere spændende udfordringer, som alle absolut er seværdige for publikum. Hele showet er bygget op med humor, på en etisk og uhøjtidelig måde.

For at få et optimalt show er det godt at være over 50 personer. Ikke alle er lige modtagelige, og for at tage hensyn til tiden, arbejder vi umiddelbart kun med de personer der er meget modtagelige. Det gør ofte også showet mere underholdende, da disse personers begrænsninger er få.

Polterabends og mindre selskaber egner sig ikke helt til scenehypnose, istedet vil vi anbefale et kombineret komik & hypnoseshow eller vores Mentalistshow!

For at fuldføre et hypnoseshow med succes, er det en betingelse at folk ikke har drukket alkohol inden (ej heller imens), da dette vil gøre dem mindre modtagelige.

<strong>Hypnoseshows</strong> egner sig godt til større foreninger, sportsklubarrangementer, firmaarrangementer m.m. Det anbefales ikke til arrangementer hvor der er indtaget alkohol i større mængder.

Varighed er typisk 90 minutter – 120 inkl. 30-40 minutters forberedelse og intro til publikum.

Kontakt os for nærmere aftale, så vi kan aftale et forløb der passer dig bedst til dit arrangement.

Streethypnose er et begreb der længe har været populært i England & USA.

I stedet for at lave scenehypnose for et publikum, flyttes eventet ud på gaden, til receptionen eller hvilket som helst andet arrangement. Det giver en anden intim stemning, og der skal improviseres og “leges” med tilskuerne.
Det kan måske være lidt a la gadeteater, men det er stadig seriøs hypnose der kan underholde folk ved selvsyn.

Inden længe vil du kunne se eksempler på Streethypnose her på siden.

Kunne du tænke dig et anderledes spændende indslag til dit arrangement, så er Streethypnose absolut værd at stifte bekendtskab med.

Det kræver ingen remedier, kun nysgerrige tilskuere, der er med på at deltage.

Streethypnose er også godt til markeder, byfester, firmafester m.m.

Kontakt os for nærmere aftale, så vi kan aftale et forløb der passer dig bedst til dit arrangement.

Usædvanlig underholdning

Disse shows er moderne mentalismeEn fornyelse af 1920’ernes varité shows med hypnotisører, mentalister og tankelæsere.Hypnosekonsulent på DR3 programmet “Fuckr med dn hjrne” der i 2014 vandt en Zulu AwardSom underholdningsshow * inspiration * Erhvervsmøde * Peptalk * Event

En mester i suggestion og aflæsning af kropssprog

Helt i top underholdning, Som en af de absolut dygtigste på verdensplan indenfor hurtig hypnose og showhypnose er Martin mange skridt foran, når det drejer sig om udførelse og brug af hypnose til underholdning.

Derudover underviser han også i avanceret hypnose, kropssprog og kommunikation internationalt, og med et medfødt komisk talent, er her en helt særlig cocktail af genial underholdning hvor det uforklarlige og komiske er i højsædet, og vil efterlade publikum fuldstændigt forbløffede og overraskede.

Det her er ægte hjernemagi. En superb blanding af håndværk og nytænkning af hvad der er moderne underholdning. Komikken fra stand-up, showstilen fra hypnoseshows & det uforklarlige fra magiske illusioner.

Mentalisme er en rejse ind i dit sind, hvor publikum testes og deltager.

Meget alvorligt med et stort glimt i øjet… HUSK – Det er for underholdningens skyld

INFO:

Shows varierer fra 30 – 90 minutter..

Forudsigelser & tankelæsning
 – Med Martins særlige evner for at plante ideer og billeder, samt aflæse kropssprog, kan han både afkode og forudsige hvad publikum tænker eller har skrevet ned på et papir han ikke har set.

Hjernekapacitet – Med særlige memoteknikker og tankestruktur, vil Martin demonstrate hukommelsesteknikker m.m..

Det uforklarlige – Se med fra forreste række, når Martin udfordrer fysikkens love, og demonstrerer teknikker der vil få publikum til at måbe.

Ekspert i kropssprog – Kroppen har et næsten usynligt sprog, som altid vil afsløre sandheden. Se hvordan det kan bruges på scenen, når Martin giver publikum tips og forklaringer..

Mester i Hypnose – Alle i publikum får lov at prøve kræfter med hypnoses fantastiske muligheder i små fokuseringsøvelser.

Nedenstående betingelser er vores udgangspunkt i forbindelse med hypnoseshows. Mentalistshows kan opføres i alle sammenhænge, om der er 5 eller 5000 publikummer.

Vi laver selvfølgelig flere events hvor de enkelte betingelser ændres af hensyn til sted, tid og antal.

HYPNOSESHOWS:

1: Det optimale publikum er fra 50 personer og opefter, for at sikre der er nok modtagelige “emner” for at kunne gennemføre et seriøst show.

2: Publikum må ikke være for påvirkede, da alkohol vil hæmme folks umiddelbare opfattelsesevne, og derfor besværliggøre at gennemføre et show. Af samme årsag udelukker det de fleste polterabends sammen med punkt 1. Er de opmærksomme, festglade og opstemte er det helt ok.

3: Jeg kan lave showet på næsten alle steder, så længe jeg har sceneplads på ca 3 x 5 meter, og strømudtag på 220V.
På “scenen” skal der kunne være min. 10 stole uden armlæn.

4: Jeg medbringer eget lydanlæg der kan spille 300 personer op. Er der tale om shows hvor der i forvejen er DJ eller band, skal der være mulighed for at koble sig til deres anlæg.

5: Jeg skal have mulighed for at kunne stille op, gerne 60 minutter før tid, og gerne uden at publikum er til stede. Derudover skal der være vand/drikkevarer samt et sted hvor jeg kan klæde om til rådighed.

6: Arrangør sørger for stoleopstilling til publikum efter MartinCastor.dk’s anvisninger, så alle kan se.

7. Tid er vigtig. Da introduktion og forberedelse af personer tager ca. 30-40 minutter, vil minimums varigheden af et show være 90 minutter. Introen er opbygget som stand up & foredrag, og er som showet både underholdende og indsigtsfuldt. For optimal oplevelse varer et show helst 120 minutter. Showets honorar er pr. show, og prisen er ikke afhængig af varighed. Mange virksomheder og arrangører som tidligere var bekymret over tiden og længden, er blevet positivt overrasket over at det var underholdende hele vejen igennem, med masser af grin, sjov og oplevelser.

8. MartinCastor.dk forbeholder sig rettigheden til at videofilme alle show. Dette er udelukkende til eget brug, og i enkelte tilfælde ønsker nogle kunder at købe kopi af dette som tillæg.

MENTALIST SHOWS:

1: Det optimale publikum er fra 6 personer og opefter.

2: Publikum må gerne have fået nogle genstande, dog ikke mere end de kan respektere Martin Castor’s optræden samt følge med.

3: Martin Castor kan lave showet på næsten alle steder, så længe der er scene/gulvplads på ca 2,5 x 3-4 meter, og strømudtag på 220V ved publikum på flere end 100.
Publikum skal sidde foran sceneområdet, og ikke på siden. Der må ikke være trafik med folk på siden eller bag ved scenen.

4: Martin Castor medbringer eget lydanlæg der kan spille 300 personer op hvis der er mere end 100 i publikum. Er der tale om shows hvor der i forvejen er DJ eller band, skal der være mulighed for at koble sig til deres anlæg.

5: Martin Castor skal have mulighed for at kunne stille op, gerne 25 minutter før tid, og gerne uden at publikum er til stede. Er dette ikke muligt, vil Martin Castor stille op efter de forhold der er efter aftale. Derudover skal der være vand/drikkevarer samt et sted hvor Martin Castor kan klæde om.

6: Arrangør sørger for at sceneområde er tilgængeligt og overholder de krav Martin Castor har. Overholdes dette ikke, kan Martin Castor enten udsætte eller aflyse sin optræden af sikkerhedsmæssige årsager, uden mulighed for refundering.

7. Ved forsinkelse af aftalt tid i mere end 15 minutter SKAL Martin Castor underrettes, samt der kommer evt et tillæg på på kr. 500,- pr. påbegyndt kvarter. Ved forsinkelse der evt hindrer at Martin Castor kan nå efterfølgende shows/kunder, kan Martin Castor til enhver tid aflyse showet uden mulighed for refundering af hensyn til andre kontrakter.

8. MartinCastor.dk forbeholder sig rettigheden til at videofilme alle show. Dette er udelukkende til eget brug, og i enkelte tilfælde ønsker nogle kunder at købe kopi af dette som tillæg. Ønsker kunden at filme, skal der gives skriftlig tilladelse af Martin Castor.

DOWNLOAD PRAKTISK, PRISER & BETINGELSER SOM PDF HER – KLIK HER

USADanish